Mikä on Ensi numeroni 123?

123_jenter-spiller_400pixEnsi numeroni 123
– iloisia lukuleikkejä numeroiden maailmassa!

Ensi numeroni 123 -kirjasarja tarjoaa lapselle tärkeitä ja hauskoja kokemuksia numeroista ja laskemisesta. Se siivittää hänen luontaista uteliaisuuttaan numeroiden maailmaa kohtaan. Ensi numeroni 123 on erinomainen apuväline sinulle, joka haluat herättää lapsesi kiinnostuksen numeroihin ja laskemiseen. Kirjojen avulla saat lapsesi leikkimään luvuilla ja ymmärtämään numeroita. Huomaatte yhdessä, miten tärkeä osa matematiikalla on jokapäiväisessä elämässämme.

123_Velkomstgave_360px_FIN_u-kuleENSI NUMERONI 123 -SARJAAN KUULUU:

  • 15 hienoa kirjaa
  • Aikuisille suunnattu ohjekirja

tellefantenHAUSKOJA KERTOMUKSIA

Päähenkilöt – Mimi, Joakim ja Numeroinen – opastavat lapsesi
huikealle numeroseikkailulle merenpohjaan, sukkapeikkojen maailmaan, muinaiseen ritariaikaan ja moniin muihin hauskoihin paikkoihin!

Lue lisää

knottene

MUUTAKIN KUIN NUMEROITA

Jokaisessa kirjassa on lukuisia aiheita, jotka tukevat lapsen numerotajua ja matemaattista kehitystä.

Lue lisää

123_Velkomstgave_360px_FIN_u-kule

TERVETULIAISPAKETTI

Tule mukaan Ensi numeroni 123 -sarjaan ja saat 42,80 euron arvoisen tervetuliaispaketin TÄYSIN VELOITUKSETTA. Maksat vain 3,95 euron postimaksun. Ensimmäinen paketti sisältää 1-kirjan sekä vanhempien oppaan ”Lukuleikkejä”.

Liity!

Lue lisää tervetuliaispaketista

Barn_post_200pix

MITEN KIRJAT TILATAAN JA TOIMITETAAN?

Voit tilata Ensi numeroni 123 -sarjan postitse, puhelimitse tai netissä. Maksat tervetuliaispaketista vain postimaksun. Sen jälkeen saat uuden kirjapaketin suoraan kotiisi noin kerran kuukaudessa. Lasku lähetetään kirjojen mukana.

Voit valita maksuvälisi itse ja maksaa isomman summan kerralla. Tässä tapauksessa joka laskussa lukee 0 euroa, kunnes olet vastaanottanut kirjoja suuremman summan arvosta kuin olet etukäteen maksanut.

Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja- ja Twinsy-kerhoissa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä.

Sandviks – Enriching young minds.www.sandviks.com

Sandviks AS, Postiosoite: PL 41, 04301 Tuusula

Puhelin (ark. klo 9-17) 010 806330 | Sähköpostia | Asiakaspalvelu