Miksi matematiikkaa?

Diddi-250Leiki numeroilla — tietosi karttuvat!

Lapsi, joka leikkii lukujen kanssa, oppii käyttämään niitä ja luottamaan niihin. Lapsi on luonnostaan utelias, ja jo alle kouluikäisenä hänellä on ilmiömäinen kyky oppia asioita nopeasti. Ensi numeroni 123 -sarjassa opitaan numeroita ja laskemista hauskojen leikkien avulla. On ilo oppia numeroita ja touhuilla niiden kanssa – jo ennen koulun alkua!

HERÄTÄ LAPSESI INNOSTUS MATEMATIIKKAAN!

Lue, mitä Elin Reikerås, yliopiston matematiikan lehtori, ajattelee lapsista ja matematiikasta.

Lue lisää

PALJON MUUTAKIN KUIN LASKEMISTA

jente-teller_350Monet lapset oppivat jo varhain luettelemaan numeroita – ehkä kolmeen, viiteen tai kymmeneen asti – ja rakastavat numeroloruttelua, joten kiinnostusta kannattaa jatkaa oikean laskemisen suuntaan.

Elämysten ja leikkien kautta lapsi oppii hahmottamaan numeroiden maailmaa.

Mitä monipuolisemmin lapsi tutustuu numeroihin ja lukukäsitteisiin, sen varmemmaksi hänen matemaattiset taitonsa kehittyvät. Hän oppii luottamaan numeroiden logiikkaan ja puuhailemaan vapautuneesti numeroiden kanssa.

Lue lisää

LAPSEN NUMEROTAJUN KEHITTYMINEN

Lapsen numerotajun kehittymisestä on kirjoitettu paksuja tutkimuksia. Tänne on kerätty joitakin keskeisiä asioita.

Lue lisää

Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja- ja Twinsy-kerhoissa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä.

Sandviks – Enriching young minds.www.sandviks.com

Sandviks AS, Postiosoite: PL 41, 04301 Tuusula

Puhelin (ark. klo 9-17) 010 806330 | Sähköpostia | Asiakaspalvelu